Bootcamps

Trainen voor een obstacle run is zeker aan te raden. Een populaire methode is om deel te nemen aan een bootcamp. Buffelrun heeft met een exclusief aantal bootcamps uit de regio een samenwerking. Niet alleen kun je daar trainen voor obstacle runs en geven ze specifieke buffelrun trainingen, je kunt ook via deze bootcamppartners je kaarten bestellen en samen met je mede bootcampers tegelijk starten!

 

Kijk hieronder voor een bootcamp bij jou in de regio!

BEEK EN DONK

Lifestyle Center Laarbeek beschikt over een geweldig survival terrein waar je deel kunt nemen aan Bootcamp-LCL. Een outdoor training voor hen die graag tot het uiterste gaan, niet bang zijn om vies te worden en heerlijk functioneel willen trainen. De ervaren instructeurs motiveren je het beste uit jezelf te halen en grenzen te verleggen. KLIK HIER voor meer informatie.

BEST

Wij zijn niet van de one size fits all concepts! Iedereen heeft een persoonlijk doel en jouw doel is onze missie. Daar hoort natuurlijk ook een persoonlijk plan bij. Voordat je kunt starten plannen we samen een uitgebreide intake. Zo kunnen we meteen zien hoe jouw leven er ongeveer uitziet en wat voor plan daarbij het beste past. Klik HIER voor meer informatie.

ERP

Een uur lekker fanatiek bezig zijn in de buitenlucht. Heerlijk, toch!? Een total body workout in de natuur waarbij je je conditie en alle spieren in je lichaam traint. Maar wel zonder drill instructor, maar enthousiaste instructeurs, waarbij je zover kunt gaan als je zelf wil.

 

Klik HIER voor meer informatie.

ST. MICHIELSGESTEL

Bij TheLocalGym kun je terecht voor fitness, conditie-training, yoga, personal training, groepstraining en meer. Deze sport-school heeft sinds juni 2016 zijn deuren geopend. Iedereen in Sint Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Schijndel en omgeving is welkom voor training, alleen of in groepsverband. Klik HIER voor meer informatie.

Is binnen sporten niks voor jou? Beweeg je liever lekker buiten? Door weer en wind, los zand, modder of gras? Dan is de bootcamp van Blij in Balans iets voor jou! Dé Bootcamp met aandacht voor jou als individu en waarbij het gaat om jouw persoonlijke progressie. Vanaf mei beginnen we weer met speciale Obstakelrun Trainingen zodat je goed voorbereid bent.

 

Klik HIER voor meer informatie.

UDEN /

SINT ANTHONIS

HEESWIJK DINTHER

LEKKER BUITEN SPORTEN!

Bij BootCamp worden niet alleen de spieren maar ook de coördinatie uitgedaagd. Het uitgangspunt van iedere les bij ons is om de oefeningen en loopvormen zo te varieren dat iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau mee kan doen! Bootcamp is voor IEDEREEN. Klik HIER voor meer informatie.

Wilgen Training biedt trainingen aan die uitdagend, gevarieerd en leuk zijn en waarbij het hele lichaam wordt getraind. Laat jezelf elke keer uitdagen en zet elke training een stap vooruit. Voor iedereen die zijn of haar fysieke conditie of kracht wil ver-beteren of onder-houden.

 

Klik HIER voor meer informatie.

ERP

GEMERT

Bij Workout Center Gemert staan we voor resultaatgerichte workouts, coaching op gebied van voeding, leefstijl en een positieve mind-set.

 

Uiteraard kun je ook gewoon lekker een uurtje komen sporten bij ons. Werk aan je doel, doe wat je leuk vind en blijf het volhouden. Klik HIER voor meer informatie.

BOEKEL

Bootcamp

Beekmans Boekel

 

Dat is:

 

- Sporten onder professionele begeleiding.

- Op je eigen niveau.

- In de buitenlucht.

- Uitdagende omgeving.

 

#ikzegdoen!

 

Klik HIER voor meer informatie.