Prijzen en Locatie

PRIJZEN EN LOCATIE

 Deelname aan de FamilyBuffelrun kost € 26,50 vanaf 16 jaar en ouder en €17,50 als je jonger bent dan 16 jaar. Dit is exclusief service en transactiekosten. 

 

Veiligheid staat voor ons voorop. Daarom moet je wel minimaal 6 jaar zijn en natuurlijk in het bezit zijn van een zwemdiploma A om mee te mogen doen. Ben je bovendien tussen de 6 en 8 jaar dan is het verplicht dat een volwassene met je mee loopt op het parcours.

 

Het evenement vindt plaats in en rond Boerdonk. De start en finish is in het centrum. Boerdonk is niet zo groot dus je kunt het niet missen. Mocht je een adres in willen geven om het parkeerterrein te kunnen bereiken, geef dan in je navigatie "Akkerweg 3, Boerdonk” in.

 

Het terrein is ook per fiets bereikbaar (onbewaakte en gratis fietsenstalling is aanwezig op het parkeerterrein). Openbaar vervoer is er helaas niet. 

 

Op de dag zelf is het parkeerterrein geopend vanaf 09.00 uur. Een parkeerticket kost € 5,00 maar in de voorverkoop slechts € 4,00! LET OP: In de straten van Boerdonk geldt tijdens dit weekend een parkeerverbod en hierop wordt streng gecontroleerd!

 

Tijdens de FamilyBuffelrun zullen borden je in de juiste richting loodsen.