Groepen en bedrijven

Op zoek naar het perfecte uitje met vrienden, kennissen of collega’s? Dan is de Buffelrun perfect! Teamwork is natuurlijk essentieel en super belangrijk bij een obstakelrun. Elkaar helpen en uit je comfortzone stappen om samen de finish te halen. Maak daarbij ook onvergetelijke herinneringen samen. In de dagen na de Buffelrun zal hierover nog lang worden nagepraat.

Leer elkaar op een andere manier kennen en wordt écht een team!

WAAROM DEELNEMEN MET COLLEGA’S?

Rookies

INSCHRIJFOPTIES EN GROEPSKORTINGEN

Zijn jullie met minimaal tien personen? Je kan gemakkelijk zelf tickets bestellen via de ticketpagina en ontvang extra korting op de ticketprijs. Je kunt als bedrijf hier ook een factuur voor aanvragen.

INSCHRIJVEN

Verzin een te gekke teamnaam en schrijf jullie als groep in! Bedrijven kunnen alle deelnemers tegelijkertijd inschrijven via het ticketsysteem en hiervoor betalen per factuur. Andere groepen kunnen een teamcaptain aanwijzen die iedereen inschrijft. Wil of kan hij/zij niet alle kosten voorschieten, kies dan samen een dag en starttijd en laat iedereen zichzelf inschrijven.

Extra korting voor grote groepen
Zijn jullie met meer dan 50 personen? En wil je een factuur? Of een vrijblijvende reservering zodat je gewenste starttijd niet uitverkocht raakt? Te gek! Laat het ons dan weten. Samen gaan we dan kijken naar de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail op info@buffelrun.nl en stuur bij voorkeur gelijk onderstaande informatie mee:

  • Gewenste datum + editie;
  • Geschat deelnemersaantal;
  • Gewenste afstand(en);